Tuesday, November 12, 2013

Jälle üks aasta möödumas

Tere kallid Encounteristid!

Ugala korbihoone
On aeg hakata selleks aastaks otsi kokku tõmbama. Nagu juba eelmine aasta sai uue traditsiooniga alustatud, siis jätkame sellega ka aastal 2013. Tulemas on Encounteri talvepäevad!

Seekord pakub meile majutust korporatsioon Ugala, kuhu olete kõik oodatud 6. detsembril kell 19.00. Soovitame soojalt kohal olla enne 19:30, sest siis läheb lahti aasta viimane mäng! Tõsi küll, ei ole see karikasarja mäng, aga kuidas saaksime lasta ühel peol minna ilma kerge orienteerumiseta?! Kuna te olete kõik väga osavad, siis mäng on läbi juba 1,5 tunniga ja siis võib pidu alata. Peo ametliku osa jooksul on meil jagada auhinnad aasta parimatele meeskondadele ja lisaks tuleb ka eriauhindu. Seega tasub kõigil kohale tulla, kes teab, äkki olid SINA parim? :) Peale auhindade jagamist on vaba graafiku alusel lõbu ja lust.

Ulatuslik snäkilaud on kohapeal, kuid joogipooline tuleb igalühel ise kaasa tuua, soovitatavalt oma maitse järgi.Eelmise aasta pidu oli hea, kuid sel aastal teeme veelgi paremini! Kõik huvilised on oodatud hoolimata sellest, kas mängisid karikatabeli liidri ridades või alles mõtled oma esimesel mängul osalemisest. Samuti haara ka sõber kaasa ja tule tähista meeleolukat aastat koos meiega!

Lisainfot tuleva ürituse kohta leiad siit.

Kes aga eelmisel aastal ei osalenud, siis meeldetuletuseks võib kiigata eelmise aasta kokkuvõttesse.


Karikasarja viimane


Kuid enne veel, kui jõuame talvepäevadeni, on tulemas karikasarja viimane mäng "Out of time", mida korraldavad juba pikaaegsed Encounteristid oma esimese mänguna. Jääme põnevusega ootama millega meie uusimad korraldajad hakkama saavad!
Mäng on ka erilise tähtsusega, kuna karikasarja edetabelisse lähevad selle mängu tulemused kahekordse koefitsendiga. Ehk siis - lööme edetabeli korralikult sassi!

Mängu kohta loe lisainfot siit:

Pelkar ja Eleri  We have done well, but we will do better

No comments:

Post a Comment