Monday, December 10, 2012

Talvepäevad õnnelikult möödas

Talvetralli

Eelmise nädala reedel toimusid siis Tartu Encounteri Talvepäevad ja ma tahan isiklikult tänada kõiki kes osalesid hooaja lõpu üritusel. Pidu toimus Tähtvere Puhkepargi väikeses peosaalis, kus sai süüa, juua tantsu ja tralli.

Hooaja edetabel sai siis 2012 aastal järgmine:

Auhinnalaud

I koht - The Drots
II koht - Pcilocibyin
III koht - Geogrupp
IV koht - Fortitude
V koht - System Error
VI koht - Bakabaka

Karikasarja lõpu üritusel oli tegevust kõigile:


Söögilaud sai kamba peale külluslik ning kokkuvõttes jäi nii palju näkse üle, et viimased lahkujad said veel paari päeva jagu kojugi kaasa võtta. Samuti oli ka kõigil jooke küllaga, nii oma toodud kui ka auhindadena saadud. Kohapeal sai hulga seltskonna ja meeskonna mänge, millel ka muidugi vahvad auhinnad kõigile osalejatele:
Söögilaud
Domeeni omanik Raimo nautimas rüübet teise koha teenitud karikast

Polt, mutter ja pudel õlut, mis saaks olla lihtsam :)

Ürituselt ei olnud muidugi ka puudu Encounterile omast otsimisrõõmu,mis tagas selle, et kõigil oli kogu ürituse jooksul palju otsimist ja peamurdmist.
Otsitav hübriid ülesanne
Koodiotsingutel Joosep

The Drots-i võidukõne
Siis jõudis kätte aeg karikasarja auhinnad kätte jagada, mis jõudis lõppu The Drots-i pika, humoorika ja südamliku sõnavõtu saatel.
Psilocibyn autasustamisel
Hoolimata sellest, et kohale tulijaid oli vähem kui võiks oodata seltskonnast, kuhu kuulub ca. 100 aktiivset liiget, oli meid siiski piisavalt, et grupifotot tehes kitsaks läks :)
Meie oleme Encounter
Ja nüüd lõpuks ka foto kõigist neist, kes on oma higi ja pisaratega panustanud Tartu Encounteri ürituste toimimisse ja tänu kellele on meil kõigil põhjust nädalavahetusel klubisse mitte samme sättida.
Aitähh teile kõigile!
Järgmine sellelaadne üritus toimub juba suvel, kus seoses Tartu Encounteri suvepäevadega toimub pikem väljasõit ja koosviibimine. Pole siin midagi, ootame suve :)

Pelkar    Encounter - Connecting people

No comments:

Post a Comment