Tuesday, February 5, 2013

Jaanuar/Veebruar

2013 karikasarja avapauk on kõlanud

Selle aasta esimene mäng toimus alles Jaanuari teises pooles, kuid sellest hoolimata oli osalus tihe ning enamus favoriite olid esimesel karikasarja mängul esindatud.

2013/01 toimunud mängud:

"#1/2013 Karikaetapp: Nonsense"
18.01.2013 toimus "#1/2013 Karikaetapp: Nonsense" Tartu.en.cx domeenil, mis oli ühtlasi ka karikasarja avapauk. Mäng oli kiire tempoga, lihtsate ülesannetega ning ei kestnud üle 4h ja kõik meeskonnad said kella üheks öösel kenasti koju teki alla. Seega täies väärtuses Encounteri täpid. Kes aga osaleda ei saanud, siis neil soovitan kindlasti üle vaadata mängu stsenaarium, sest siis teate mida tulevikus Rameriuse täppidest oodata.

Mängu esikolmik siis tulemuste alusel järgmine:

1) Psilocybin
2) TurboTaucus
3) ENerror404 

Kokku oli osalejaid 6 meeskonda ja rebimine oli tihe.

"DNA"
25.01.2013 jõudis aeg kätte Tallinn.en.cx domeenile ning toimus Genie täppide mäng "DNA". Pika kogemusega mängija korraldatud üritused on väärt kohale tulemist, kuna elamus, mis mänguga kaasa tuleb on alati üdini positiivne. DNA-le sai pandud suured ootused ja mängijad ei pidanud pettuma. Osalejate nimekirjas olid ka legendaarsed meeskonnad Yamakasi ja Katana, kuid sellest hoolimata tegid sel korral ilma kollektiiv Вилы, kes kõigile teistele pika puuga ära tegid. Üritusel osales ka Tartu kollektiivide ühend meeskond Tartu Encounter, kuid kohalikele hammas siiski peale ei hakanud.


Esikolmik kujunes järgmiselt:

1) Вилы
2) Katana
3) Yamakasi

"V Tartu Autode Orienteerumine"

Kohe järgmisel päeval toimus Tartus "V Tartu Autode Orienteerumine", kus oli esindatud samuti Tartu Encounteri ühend kollektiiv ning saavutas üldarvestuses 15. koha. Paljud huvilised kahjuks ei saanud osaleda, kuna eelneval päeval toimus just Tallinnas "DNA" ning jubeda kiirustamisega oleks ainult jõudnud, kuid elamus oli hea.

Antud projekti ülesehitus on suuresti erinev ning põhirõhk on kohaliste ülesannete lahendamisest saadud punktide peal, kuid toredaks vahelduseks on see kindalsti.

Mis toob veebruar?

Veebruari kuuga võtame natukene hoogu maha ning naudime täiel määral Sõbrapäeva ning Eesti Vabariigi aastapäeva. Aga 23.veebruar tuleb õhtul siiski välja otsida taskulambid ning vanad kulunud dunked, sest oodata on Tartu Encounter 2013  karikasarja esimest seiklusmängu. Ei ole ammu enam turnida saanud, ning just selle pärast peab just sellele mängule kohale tulema."Climbening" by defphiTuusakoski Tõotab tulla adrenaliini rohke. Saame natukene vere liikuma päev enne vabariigi sünnipäeva. Huvi on olnud ka Tallinna meeskondade seas, seega mine sa tea, võib tulla ka linnade vaheline lahing :)

Kellele ühest mängust on aga vähe, siis vaadake mängude kalendrisse, sest sealt võib leida rahvusvaelisi virtuaal mänge või fotokonkursse, millega aidata Veebruari kuul mööda minna. Pokkeri sõpradele aga infoks nii palju, et hoidke silmad lahti sellistele mängudele nagu äsja toimunud "EN Poker", kus Pokerstarsi vahendusel toimuvad Encounteri kommuuni pokkeri lahingud. Edu lahinguväljal!

Pelkar Flashlight For Life


No comments:

Post a Comment