Tuesday, February 26, 2013

EN Kalender 2014

Kalendritest

Kes veel ei ole kuulnud, siis plaanime 2014 aasta alguses välja anda Encounteri kalendrid, mis tulevad ka müüki kõigile soovijatele. Sellega seoses anname kõigile mängijatele võimaluse osaleda kalendri loomisel fotokonkursiga. Nimelt on kalendri fotode tegemiseks plaanis avada neli fotojahti, millest esimene avatakse juba sel reedel.

Fotode kriteeriumid

Konkursile ootame ainult Tartu ja Tallinna projekti meeskondi, selleks et kalender oleks tõesti oma. Fotod peavad olema teemakohased(Encounter, mängijad, objektid, autod, varustus jne) kuid samaaegselt ka antud kuud iseloomustavad. Iga nelja mängu teemaks on kolm kuud ja esitada tuleb 4 pilti(antud kolm kuud+ hooaja kalendri kaanepilt). Kaanepilt dubleeritakse igasse fotojahti selleks, et igal meeskonnal oleks võimalik esitada oma ettepanek kaanefotoks oma valitud hooajal.

Fotosid võib järeltöödelda nt. Photoshopiga, kuid jäävad kehtima standardsed Fotojahi reeglid.

Fotode hindamine

Fotode hindajateks on Tartu Encounteri korraldajad: Pelkar, Ramerius, Eleri, defphi, KSzz ja paar külalist, keda veel antud hetkel ei avalikusta(loe: ootame nõusolekut). Lisaks anname nelja mängu lõikes edukaimale meeskonnale(kellel on kõgi nelja mängu fotode keskmiste hinnete summa suurim) auhinnaks 4 tasuta kalendrit!

Calendar Vol. 1/4

Esimene osa kalendrite fotokonkursist algab juba sel reedel ning kestab kuni märtsi lõpuni. Teemaks on jaanuar, veebruar ja märts ning kiirustagem oma ideedega enne kui lumi sulama hakkab. Fotode osas anname teile täiesti vabad käed, seni kuni foto on seotud nii Encounteri kui ka antud kuuga, kõik muu on teie teha. Lisainfot leiad siit.

Pelkar   Teeme kõik koos parima kalendri!

No comments:

Post a Comment