Monday, December 17, 2012

2013 mängudekava

Mida toob 2013 karikasarja esimene poolaasta?

Kooskõlas kõigi Tartu korraldajatega oleme valmis pannud 2013 aasta karikasarja mängude kava:
Talv

Jaanuar 2013

Karikasarja avamänguks saavad täpid Tartu linnas ja lähiümbruses. Mängukava on juba peaaegu 100% valmis ning võin kuuldu põhjal öelda, et tuleb väärt mäng, kuhu tasub kõigil huvilistel kindlasti kohale ilmuda. Autoriks on domeeni omanik Ramerius ja mängu kestvus ei tohiks ületada 4h.

Veebruar 2013

Veebruari kuus on oodata esimest seiklusformaadis mängu. Autorid on lubanud, et tegemist saab olema väljakutsete rohke ronimismänguga Tartu regioonis, seega tuleb tunked jalga ajada ning ronimiskindad valmis panna. Mängu autoriteks on Defphi ja tuusakoski ning mänguajaks arvestada ca. 6h.

Märts 2013

Märtsi kuus võtame taas rahulikult ning mängime kodustes tingimustes brainstormi. Samas hoiatan ette, et antud virtuaalne mäng tuleb mõningate väliboonustega. Kui teil on meeskonnas mõni aktiivsem liige, kellel pole tahtmist arvuti taga nuputada võite saata ta samal ajal boonuste otsingutele. Mängu autoriteks on Rameritus ja Pelkar ning mänguaeg jääb vahemikku 4-6h.

Aprill 2013

Kevad
Kui ilmad aprilli kuus soojemaks hakkavad kiskuma, siis ootame kõiki kahe nädala pikkusele geopeitusele, mille piirkonnaks on peamiselt Tartu ja lähiümbrus, kuid võib juhtuda, et esineb ka mõni punkt natukene kaugemal. Mängutempo saab olema rahulik, nagu geopeitusele kombeks ja võitjaks saab meeskond, kes kõige enam punkte leiab. Mängu korraldajaks on Pelkar.

Mai 2013

Mai kuus võib aga juhtuda, et tuleb vahele üks suur ja äge projekt, mille tõttu tõenäoliselt Tartus karikasarja mängu ei toimu, kuid see ei tähenda, et mängida ei saaks! Eks kui aeg on küps, siis kuulete täpsemalt. Praegu aga jätke meelde, et midagi põnevat on tulemas!

Juuni 2013

Kui aga kätte jõuab juuni, siis on paras aeg ühe korraliku suveseikluse tarbeks. Kuna Tegemist on veel nii kauge ajaga, siis ei hakka täpsemalt kirjeldama, mõtted juba mõlguvad sinna suunas. Nagu ka kõik ülejäänud detailid kauge mängu kohta, ei kuulu ka autorid veel avalikustamisele, kuna siin võib kuue kuu jooksul esineda veel nii mõningaid muutusi.

Muud Tähtsamat

Selline on siis meie järgmise poole aasta karikamängude kava. See aga ei tähenda seda, et kui on huvilisi, siis vahepeal ei võiks täiendavaid mänge korraldada. Samuti ei ole kavas välja toodud täna avalikustatud kalendri fotojahte, sest need on rohkem omalõbuks, kui võistluseks.

Kalendri fotojahi projektist nii palju, et plaanis on teha individuaal fotojahi formaadis 12 pilti, iga kuu kohta üks. Need pildid vaadatakse 2013 aasta lõpus korraldajate poolt pingsalt üle ning iga kuu parim foto läheb kalendrisse vastava kuu pildiks. Aga sellest kõigest täpsemalt juba siis, kui Fotojahi formaat on selgunud(ala mitmeks mänguks me aasta jagame, kas 4x3kuud, 2x6kuud või lausa 1 mäng, mis kestab terve aasta).

Pelkar    Et jõudu jätkuks uueks aastaks

2 comments:

  1. Kes esimese pildi autor on? Või on kuskilt internetiavarustest leitud? Väga hea igatahes (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pilt on pärit lv.en.cx domeenilt(kui sa joonistust mõtled) ja see on ainult pool originaal pildist, täispilti võib näha siin http://d1.endata.cx/images/personal/1316954/desktop1.jpg

      Delete