Saturday, December 1, 2012

Mis on läinud ja mis tulemas

Toimunud mängud, mis ja kus

Hoolimata külmade tulekust, on november olnud mängijatele väga tegus. Nimelt algas kuu sellega, et meie sõbrad Vilniusest korraldasid oktoobris rahvusvahelise fotojahi "Back to the future 2.5" mis kestis kuni 11 november kus Eesti au hoidsid üleval Psilocybin TurboTaucus ja Fortitude.

Vaevalt nädal hiljem algas kauaoodatud seiklusmäng riga.en.cx  domeenil, Tallinna eri, kus öise Tallinna tänaval võistlesid hulganisti Läti meeskondi ja nende kõrval ka mitu autotäit Tartlasi ja Tallinna kohalikke. Pealinnast kohal muidugi staar kollektiivid Katana ja Yamakasi. Võit läks küll külalistele, kuna kohalike koduväljaku eelist tasakaalustati karistusajaga kõigile, kes varem Tallinnas mänginud, kuid sõpruskohtumine läks igati korda.

Viimane Novembri kuu mäng oli Tartu staar meeskonna The Drots korraldatud mäng Oldschool. Kaua oodatud seiklusmäng ei valmistanud osalejatele pettumust ning viimane Tartu karikasarja osutus hoolimata väikestele viperustele igati õnnestunuks. Võidu noppis küll Psilocibyn, kuid kogutud punkte ei olnud piisavalt, et lüüa karikasarja edetabelis senist liidrit, The Drots-i. Seega Tartu 2012 karikasarja esikolmik on Järgmine:

I - The Drots
II - Pcilocibyn
III - Geogrupp

Tulev Detsember


Detsember tõotab tulla üllatavalt aktiivne jõuluaja kohta. Detsember algab esiteks muiduga Tartu 2012 Karikasarja autasustamise peoga 7 detsembril, kuhu on oodatud kõik praegused Encounteristid ja ka tulevased huvilised. Peo asukoht avalikustatakse tänase päeva jookul ja see kajastub ka siin blogis, seega hoidke silmad lahti :D

Esimene Detsembri üritus on rahvusvaheline fotojaht Merry F*cking Christmas Tartu domeenil.

Merry F*cking Christmas

Mängu tüüp - Fotojaht
Osalustasu - 1€
Kestvus - 08.12.2012 14:00-16.12.2012 18:00
Vaja läheb - fotokaamerat ja arvutit
Asukoht - mägida saab igal pool, asukoht ei ole oluline


Teine mäng on Немаша Немедведь Tallinnas, mille kohta ei ole veel palju infot saadaval, kuid soovitan huvilistel antud lehel silm peal hoida!

Detsembrile paneb punkti The last battle - расставим точки над i Tallinnas, mis tõotab tulla midagi suurt ja eriti ihaldusväärset. Kindlasti kellel võimalik, märkige märkmikesse ära ja pange ennast kirja.

The last battle - расставим точки над i

Mängu tüüp - Seiklusmäng
Osalustasu - ?€
Kestvus - 29.12.2012 20:00 - 30.12.2012 01:00
Vaja läheb - Standard varustus(auto, arvuti, internet taskulambid jne. Hoidke mängukirjeldusel silma peal!)
Asukoht - Tallinn
Briif - ei ole veel täpsustatud

Soovin kõigile palju seiklusi ja kaunist jõuluaega!

Pelkar     A game like no other

No comments:

Post a Comment