Tuesday, December 31, 2013

Detsembrikuu kokkuvõte


Karikasarja lõpupidu


6. detsebmril toimus 2013 hooaja karikasarja lõpupidu, millest võttis osa 30 inimest. Et pidu oleks Encounterile omane, algas üritus seni proovimata staabimänguga.

Üllatusmäng
Osalejad olid eelnevalt jagatud 3-liikmelisteks segavõistkondadeks, igaühes üks tubli välimängija ja kaks staabimängijat, kellest üks pikema ja teine natuke väiksema staažiga. Sooritada tuli 15 staabi- ja 8 kuni 12 väliülesannet. Staap võis välimängijat juhendada ainult läbi mobiiltelefoni.

Võitjaks osutus koosseis, kus erandina polnud ühtegi pikema staažiga mängijat: väljas Joosep Heinmets, staabis Helen Tera ja Marie Udam. Võidu tõi ainukesena kõikide väliülesannete sooritamine ja tõhus staabitöö.

Mängu stsenaarium ja väliülesanded.


Karikasarja autasustamine
Käesoleval aastal toimus 6 karikasarja mängu, milles kokku osales 17 võistkonda. Neist 10 võistkonda osales aktiivsemalt ja neile oli tunnustuseks diplom. Karikasarja esikolmik oli järgmine:

I Psilocybin
II Roy Beedrill
III Geogrupp
Lisaks esikolmikule jagati välja kaks eripreemia karikat võistkondadele ENerror404 – ainsana kõikidest karikamängudest osavõtu eest, ja Oscill – selle aasta kõige osavõtlikum uustulija. Kommikarbiga tunnustati selle aasta uusi mängude autoreid: Kaspar Kull, Liina Tera, Helen Tera, Karla Saaremäe, Joosep Heinmets, Kaspar Kesli, Marten Rohelpuu, Mikk Puustusmaa.
Korraldajate üllatuseks jagati veel ühed meened – Eleri tunnustas medaliga kõiki vähemalt kaks mängu korraldanud autoreid.

Tõlketalgud

Detsembri teises pooles tõlgiti Tartu domeeni inglisekeelsed lehed eesti keelde. Eesti keeles on nüüd saadaval kõikide mängude kirjeldused, juhend uutele mängijatele, tähtsamad KKK küsimused-vastused, EN-väljendite sõnastik ja ajurünnaku reeglid. Lisaks tõlgiti viimased mängumootori väljendid ja ajakohastati mängude kirjeldusi. Viimastele lisati uued mänge tutvustavad pildid. Hetkel ainult venekeelsete tekstide tõlkimine jätkub vajadusel uuel aastal.

Tõlkimisse andsid oma panuse: Marie Udam, Helen Tera, Geron Perens, Liina Tera ja Kaspar Kull. Suured tänud neile!

Uue aasta sahinad

Jaanuari teises pooles toimub üle pikema aja üks korralik täppide mäng RUN 50 ja teiseks on oodata filmide teemalist ajurünnakut.


1. veebruaril saab järje fotoekstreem sʇuıodoʇoɥd əsɹəʌəɹ. Kuna head ideed ei kannata oodata, siis on selles mängus oodata ka ühte-kahte standardse fotoekstreemi ülesannet. Viimase hääletuse tulemusi arvesse võttes tuleb mängu hind võimalikult väike.

15. veebruaril toimub Tartus ja natuke ka linna piiri taga seiklusmäng Geogame. Suure tõenäosusega toimub mäng määratud järjekorra formaadis. Iga võistkond alustab mängu erinevast sihtpunktist ja liigub mööda „ringi“, kuni jõuab tagasi alguspunkti. Eesmärgiks on hoida võistkonnad lahus ja teadmatuses, kes mis positsioonil parasti on. Huvitava mänguelamuse garanteerivad defphi, ChuckN ja helen.tera.

Toredat vana-aasta lõppu ja vahvaid seiklusi uuel aastal!

No comments:

Post a Comment