Friday, May 3, 2013

"Encounter: Tudengipäeva eri" kokkuvõte

Meeldiv üllatus


Läbitud teekond
Teise mai õhtul Korraldas tartu Encounter Tudengipäevade raames ürituse "Encounter: Tudengipäeva eri"ja pean tunnistama, et Tartu noored on ägedad. Kui Tartu Encounter oma pisikese ürituse registreeris, siis ootasime, et osalejaid võik olla umbes 15-20 meeskonda ja siis me oleksime rahul. Ka sponsoritele sai lootustega mainitud, et ootame 50-100 inimest, millest ise arvasime et pigem 50 kui 100. Seega oli meie üllatus suur, kui nädal enne mängu hakkas registreerimisi tulema uksest ja aknast. Tartus leidus linna peale 37 meeskonda, kes olid valmis ajama sõbrad kokku, otsima varustuse ja seejärel nn. tundmatus kohas vette hüppama. Kokku siis umbes 150 osalejat 37-s meeskonnas ning siia lisanduvad veel 10+ meeskonda, keda me olude sunnil ei saanud paar tundi enne mängu enam aksepteerida. Me lihtsalt ei olnud materjalide ettevalmistamisel arvestanud sellega, et viimase päeva jooksul soovib registreeruda ligi 20 meeskonda! Kõige meeldivama üllatuse valmistas oli see, et iga viimane kui meeskond pingutas lõpuni ja ei jätnud üritust pooleli. Seega avaldan korraldajate poolt austusavalduse kõigile osalejatele selle eest, et julgesite tulla, julgesite proovida ja et tegite asja lõpuni!

Sponsorid on meil ägedad!

 Siin kohal aga tahaksin võtta hetke, et tunnustada meie sponsoreid, kes võtsid vaevaks toetada meie üritust ja võimaldada meil pakkuda teile võistlemiseks initsatiivi auhindade näol. Tänu neile saime läbi viia jagamisloose Facebookis. Need eeskujulikud ettevõtted võimaldasid meil jagada auhindu ja seda mitte ainult võitjatele, vaid auhinnatud said ligikaudu 20 esimest kohta. Viimastele jätkus küll kahjuks ainult soodusvoldikuid, eks me järgmisel korral arvestame sellega, et meil võib tulla osalejate laviin :)
Sponsorite bännerid mängu koosolekul
 Meid sponsoreerisid: Zeppelini Autopesula, McDonalds, Cinamon Tartu, Megazone, Baribal Piljardiklubi, Rahva Raamat, Metro, Boost Juicebar, Batuudikekus. Samuti soovin tunnustada ka
Kaarsilla Kinnisvara OÜ ja Tartu Linnavalitsust, kelle lubadega sai üritus teostatud just nii nagu plaanitud.

Ilma Teieta ei oleks me seda suutnud!

Natukene mängust:

Mängueelne koosolek
Mängu ideaalne teekond oli 24,7km ja seda näete üleval asuval kaardil. Ülesandeid oli lihtsaid ja keerulisi. Huvilised võivad ülesanded üle vaadata siit. Samuti oli mitmes kohas vaja küllaltki hoolikalt otsida, sest mõningad koodid olid väga hästi ära peidetud.

Hoolimata kohati rasketest ülesannetest ja peidetud koodidest tekkis mängijatel probleeme vähe ning organisaatoritele tehtud kõnesid oli oodatust vähem. Tundub, et kõige keerulisemad ülesanded olid "Patrick Täht" ja "Siili tn. Sill" ning koodide otsimise poolest Aardla rongipeatus ja Raadi park. Aardla/Raadi ei ole muidugi üllatused, sest need olid kõige suurema otsimisalaga.

Aitäh kõigile osalejatele!

Encounter ühendab inimesi
Soovin korraldajate poolt teile kõigile öelda suur suur aitähh, et tulite midagi uut proovima! Teie rohkus ja nutikus valmistas rõõmu meile kõigile. Loodan, et kohtume tulevikus veel.

Palume kõigil, kes võtsid mängust osa:
1) anda mängule hinnang 10. palli süsteemis(kodulehel)
2)Postitada oma arvamusi mängu foorumisse

Selleks et hoida end kursis meie tegemistega, siis kõige lihtsamalt leitav info meie kodulehel www.tartu.en.cx või meie Facebooki lehel.


  Lõpetuseks meie poiste tehtud videoülesanne- enjoy!

Pelkar   Suurepärane!

No comments:

Post a Comment